Fit World Fitness

Gerinctorna gyógytornásszal

🧘🏼‍♀️Farkas Eszter Abigél vagyok, és ezúton szeretnék meginvitálni minden kedves érdeklődőt a csoportos stretching óráimra szerdán 20:15 és vasárnap 19 órakor.
⚠️ A stretching órák kondi bérlettel is látogathatóak!
☯️Hiszem, hogy a nyújtás alapfeltétele kell hogy legyen egy edzésnek. Számos jótékony hatása van a lazító, nyújtó gyakorlatok végzésének, hiszen nemcsak a mozgástartományunkat és hajlékonyságunkat fejleszti, de segít a sérülések megelőzésében és az izomnövekedésben is. Éppen ezért célom, hogy a hozzám érkezők ne feleslegesnek vagy megterhelőnek lássák ezt a folyamatot, hanem megtapasztalják milyen módon járulhat hozzá mind fizikai, mind mentális erőnlétünk tökéletesítéséhez a rendszeres nyújtás-gyakorlás.
⚛️A 60 perces óráim során egy bemelegítés, valamint megfelelő légzéstechnika elsajátítása után végignyújtjuk a rövidülésre hajlamos izomcsoportokat, melyhez a jóga alapjait hívjuk segítségül. Az izmaink feletti kontroll kialakítása és az ízületi rugalmasság megtartásához szükséges tudásunk elmélyítése közben koncentrációs képességünket is fejlesztjük, amit a sportéletbe és mindennapjainkba egyaránt tovább vihetünk majd magunkkal útravalóként.
💜Fedezzük fel közösen, türelemmel, hogy hol húzódnak határaink, egy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb élet elérése érdekében!“
📲 Kérjük, csoportos órára jelentkezz be a 70/4149900 telefonszámon.
👊 Legyél itt, legyél fitt! 👊
📍6720 Szeged, Dózsa utca 12.
📲 70/4149900
⚛️ Instagram: fitworld.fitness
◼️ TikTok: FitWorld Fitness